Ser På Biler?

Du kan være misfornøyd med hvordan bilkjøpsprosessen har gått for deg tidligere. Det kan være lurt å lære mer om prosessen for å bli en bedre forhandler. Du vil finne at ting går mye jevnere når du går forberedt på det. Få mest mulig ut av din shoppingopplevelse med følgende råd.

Hopp aldri over testkjøringen når du handler i bil. Du må sette deg bak rattet på bilen og se hvordan det føles før du forplikter deg til å kjøpe den. Forsikre deg om at du prøver en rekke kjøreforhold, inkludert overflategater og motorvei. Ikke glem å prøve å trekke den inn på en parkeringsplass i et kjøpesenter.

Hvis du er i markedet for en brukt bil, bør du alltid få en CarFax-rapport. CarFax-rapporten vil fortelle deg om bilen har vært i en ulykke. Hvis bilen har vært i en ulykke, vil du sannsynligvis fortsette å lete og ikke kjøpe den bilen.

Før du skaffer deg en bruktbil et sted, må du se etter den ved å bruke en tredjepartsmekaniker. Hvis de nekter, gå andre steder. En profesjonell mekaniker vil være i stand til å gi deg objektive tilbakemeldinger om tilstanden til bilen, inkludert tegn på tidligere vrak eller eksponering for flomvann.

Før du signerer en kontrakt, må du ta deg tid til å lese hver linje, inkludert små bokstaver. Hvis det er noe oppført som du ikke forstår, må du ikke signere før du får et svar du forstår. Ubehagelige selgere kan bruke en kontrakt for å sette inn mange avgifter som ikke ble diskutert.

Ikke bli slått av fra en bil fordi den brukes. De fleste vil ikke ha noe mer enn å kjøpe en helt ny, skinnende bil. Men er dette virkelig mulig for din økonomiske situasjon? Mange brukte biler er helt fine og vil ikke knekke ryggen nesten like mye som en ny bil vil.

Lag en ønskeliste over biler du er interessert i. Du har sett mange biler i annonser og på veien. Det skal være enkelt for deg å lage en solid liste over biler som passer din stil. Du kan legge til et par drømmebiler som virker utenfor ditt sortiment; Vær imidlertid realistisk med hensyn til hva du har råd til.

Selv om noen nettsteder foreslo å ikke prøvekjøre et kjøretøy på grunn av det følelsesmessige vedlegget som kan skje, er det aldri en god ide å kjøpe noe uten å prøve det. Ta minst en femten minutter lang prøvekjøring for å virkelig få en følelse av hvordan bilen håndterer og hvor behagelig bilen virkelig er.

Mens du kanskje vil kjøpe en bil i dag, kan det å kjøpe av partiet bety at de ikke har en bil med de funksjonene du ønsker. Du kan alltid be dem om å ringe tilknyttede forhandlere for å se om de har bilen på partiet, men ikke høres desperat ut, ellers vil de øke prisen.

Hvis du vil ha den beste avtalen, må du jobbe for det. Du må vite hvor du skal lete, hva du skal unngå og hvordan du kan unnslippe hindringer underveis. Du må bryte ned beregningene og komme med dine egne. Husk dette når du handler.