Å kjøpe en helt ny bil er en av de beste følelsene i verden. Imidlertid kan den følelsen raskt bli stygg hvis bilen din gir deg hodepine noen korte uker etter at du kjøpte den. Bruk rådene i denne artikkelen for å sikre at du gjør et klokt valg når du kjøper din neste bil.

Gå inn i forhandleren med en bunnlinjepris i tankene. Selgeren kan prøve å fokusere på de månedlige betalingene eller finansieringsbetingelsene, men målet ditt bør være å få prisen du vil ha på bilen du ønsker. Du kan alltid forhandle finansieringsbetingelsene senere, eller til og med finansiere med din egen bank utenfor forhandleren.

Hvis du er i markedet for en brukt bil, bør du alltid få en CarFax-rapport. CarFax-rapporten vil fortelle deg om bilen har vært i en ulykke. Hvis bilen har vært i en ulykke, vil du sannsynligvis fortsette å lete og ikke kjøpe den bilen.

Lær om bilens sanne markedsverdi før du gir et tilbud. Ofte vil forhandlere ha bilen merket med en viss prosent over verdien, slik at de har litt vri. Hvis du vet markedsverdien, kan du bedre prute med dem om prisen du vil betale ut døren.

Ikke rull opp til forhandleren i en dyr bil. Salgspersonalet vil se den bilen og avvise tilbudene dine, med mindre bilen er en du planlegger å bruke som innbytte.

Før du kjøper en bil, bør du vurdere forsikringskostnadene. Hvis du finansierer bilen, vil du sannsynligvis trenge omfattende dekning, i tillegg til ansvarsbeskyttelse. Noen biler koster betydelig mer å forsikre enn andre. Unngå overraskelser ved å be forsikringsselskapet om et tilbud før du signerer papirene.

Bruk kun anmeldelser på internett som en generell guide. Mange mennesker når de har problemer med en bil, legger ut negative anmeldelser på internett. Så se på alle anmeldelser for vanlige problemer i motsetning til en generell rangering. Hvis det er et problem med en hovedkomponent, må du sannsynligvis finne et annet kjøretøy.

Bilhandle online. Nesten alle merker og modeller er tilgjengelige for deg online. Absorber all informasjon om et kjøretøy før du tenker på å kjøpe det fra mye. Hvis du finner ut hvordan bilen fungerer, miles per gallon, hva slags motor den har osv., Vil du være foran deg før du kommer til partiet.

Hvis du handler bilen din, kan du ta den med til en detaljhandel og få polstring og tepper rengjort sammen med vask og voks. Å gjøre denne ene tingen kan vanligvis gi deg flere hundre dollar eller mer i innbytteverdi sammenlignet med en bil som ikke er ren.

Du bør nå få en bedre ide om hva som skal til for å kjøpe en bil som du kan være fornøyd med i årene som kommer. Sørg for å implementere rådene du får, slik at du ikke ender med å kjøpe et du angrer på. Med litt tålmodighet og informasjon kan du ende opp med en fantastisk bil!

Ny Og Brukt Bilkjøp